Idag började jag dagen med att åka ner till Västerhaninge där jag var besiktningsman på en slutbesiktning på ett Älvsbyhus som precis blivit klart. Med mig hade jag min dotter som fick agera lite sekreterare åt mig på plats.

Så skönt att äntligen ha kommit igång med en del besiktningsjobb och jag börjar känna mig varm i kläderna nu.

Efter detta åkte vi och tog en lunch ihop för att sedan åka vidare till Enköping där mina kunder skulle ha sin kontrollbesiktning. Som kontrollansvarig så finns det inget måste att delta på dessa besiktningarna, men eftersom jag och kunderna ska ha vårt slutsamråd med kommunen innan själva slutbesiktningen så ville jag vara på den säkra sidan att bland annat barnsäkerheten var fixad på plats inför slutsamrådet.

Jag tog en bild på kundernas fina kök när jag var på plats. Kåpan runt fläkten ska monteras imorgon då elektrikern inte hann färdigt innan snickaren åkte för dagen.